Ryslinge Tagdækning

Nyheder

Ejerkredsen udvides

Mandag 17. januar 2022

Det er os en stor glæde at kunne meddele, at vores Entreprisechef Lars Rosenlyst Rasmussen er trådt ind i ejerkredsen af Ryslinge Tagdækning A/S, og dermed indgår som medejer af virksomheden sammen med Johnny Poulsen, der har været ejer siden 2015, hvor han tog over efter sine forældre.

Lars har været i virksomheden siden 2014. Hans dedikation til arbejdet er enestående, og han har en stor del af æren for den vækst og generelle udvikling som virksomheden har gennemgået de seneste år. Vi har fået opbygget en god og solid tagdækkervirksomhed, funderet på stærke værdier og et godt team, hvor kvalitet og høj service er naturlige elementer i dagligdagen. Ambitionen med at få Lars ind i ejerkredsen er at fremtidssikre virksomheden og samtidig stadfæste vores position på markedet som en erfaren, kundeorienteret og kvalitetsbevidst spiller i tagbranchen”, lyder det fra Johnny Poulsen.

Ryslinge Tagdækning A/S er specialiseret indenfor tagpap tage og tæller i dag et engageret og kompetent team på i alt 23 ansatte, med 19 tagdækkere, hvoraf de 3 er voksenlærlinge under uddannelse som tagdækker.