Ryslinge Tagdækning

Varmt Arbejde - vigtigt med underskreven aftaleblanket

Inden udførsel af en opgave kan sættes igang, er det vigtigt at vi har modtaget en underskreven aftaleblanket fra dig som kunde/bygherre om udførsel af varmt arbejde.

Aftaleblanket er en ren formalitet og skal sikre os hvis det værst tænkelige skulle ske og uheldet er ude - og en ansvarsforsikring skal træde i kraft. Derudover er blanketten en god tjekliste for de involverede parter til at sikre, at der er taget højde for de nødvendige forholdsregler.

Hos Ryslinge Tagdækning gør vi en dyd ud af have orden i tingene og aftaleblanketten er derfor også en væsentlig del af vores workflow i dagligdagen. 

Se kopi af aftaleblanket her
 

Spørgsmål fra hverdagen:

- Brandvagt kontra Brandrundering?
Hvis ikke andet er aftalt med kunden/bygherre, udfører vi som hovedregel brandrundering. Det betyder, at vi på arbejdsstedet udfører 2 runderinger med aftalt interval, indtil 1 time efter at  varmt arbejde er ophørt.

Brandvagt kan hos nogle kunder/forsikringsselskaber være et krav. Denne udpeges af bygherren og er typisk en ekstern person som er til stede under hele arbejdets udførelse og i det påkrævede tidsrum efter endt varmt arbejde (nogle kunder har op til 3 timer efter endt varmt arbejde) – men det forekommer typisk kun i de tilfælde, at kunden og dennes forsikringsselskab kræver dette.

- Certifikat 'Varmt Arbejde' ?
Alle vores medarbejdere i tagteamet er uddannet i 'Varmt Arbejde' og har certifikat.
 

Varmt Arbejde - Aftaleblanket