Ryslinge Tagdækning

Få dit tag set efter i sømmene

Landsdækkende tagservice
– hurtigt og effektivt

Vejr og vind kan over tid slide på dit tag. Løvfald og andet smuds som lander på taget, kan forårsage tilstoppede brønde og vandansamlinger, der kan skade dit tag.

Forlæng dit tags levetid med årligt eftersyn
Med et årligt tageftersyn kan du forlænge dit tags levetid væsentligt.

Hvorfor tagservice?

  • Forlænger dit tags levetid
  • Holder værdien oppe på din bygning og sikrer din investering
  • Skader kan opdages i tide
  • Opretholdelse af din garanti

Kender du tilstanden
på dit tag?

Vi anbefaler at man sørger for at holde øje med sit tag eller får en professionel til at tjekke begyndende problemer med taget. Hos Ryslinge Tagdækning tjekker vi dit tag efter for dets tilstand, men vi sætter også en ære i at guide dig, til hvordan du bedst vedligeholder dit tag selv. I den forbindelse kan der naturligvis opstå nødvendige reparationer, som vi anbefaler at få udbedret. Til at hjælpe med dette kommer vi naturligvis gerne med et skarpt tilbud, såfremt det har din interesse. Efter at have tilset dit tag har vi også muligheden for at beregne en pris på et nyt tag, hvis du ønsker det.

Få lavet et professionelt tagtjek inden det er for sent


Et tagtjek rummer mange fordele, som gavner dig og din bolig. Den største fordel er, at det på sigt kan spare dig for rigtig mange penge, hvis du opdager de små skader inden de udvikler sig til større problemer. Med et tagtjek kan du derfor undgå, at hele taget skal skiftes eller at der kommer hul i taget, som skaber utætheder i tagkonstruktionen og dermed tillader regnvandet at fosse ind. De færreste mennesker ser deres eget tag oppefra, og derfor kan der gå lang tid, før man opdager at man har en utæt tagkonstruktion.

Har du brug for professionel hjælp til at tjekke dit tag? Så kontakt os via vores kontaktformular her
Vi har specialister indenfor tagdækning, tagpapløsninger og tagrenovering, som er klar til at komme og give en kyndig vurdering af dit tag.


Og ikke mindst…
Du skal ikke spekulere på taget, og får tid til andre vigtige ting.

Kontakt os på tel. 62 27 25 25 for en uforpligtede snak om en serviceaftale.

Blade fra træer i haven kan give tilstoppede brønde.Over tid kan ukrudt og andet beplantning lukke af for bladgang og tagbrønde