Ryslinge Tagdækning

Er dit tag utæt eller trænger du til et nyt?

Vi står klar til at rykke ud, hvad enten du har problemer med en utæthed i taget eller trænger til et nyt.

Utæt tag?

Et utæt tag er ikke sjovt for nogen og kan ende med blive dyrt hvis, det ikke løses i tide.

Så er dit tag utæt - så ring til os på tel. 62 27 25 25 og vi kommer så hurtigt vi kan.

Nyt tag?

Overvejer du at skulle have nyt tag over hovedet, er mulighederne mange. Vi hjælper og rådgiver om den rigtige løsning til netop dit tag.

Ryslinge Tagdækning A/S er omfattet af Byg Garanti.

Se filmen om Byg Garanti.

 

Taget et prikken over i'et - og mulighederne er mange.

 

Vores kunder siger om os

" Tak for den gode henvisning til Ryslinge Tagdækning. Stor ros til tagdækker for høflige måde at være på - og MEGET tilfreds med tilgang til tingene." - Privatkunde i Svendborg.

"Er i øvrigt super tilfreds med tagdækningen, og fortæller gerne om det, når jeg omtaler hele sommerhuset. Valget faldt på et Derbigum tag på grund af den bæredygtige og grønne profil, det passede lige til resten af huset. Og så var det perfekt, at I lå ikke langt fra grunden i Faldsled.’, Jette Rosendal.

"Det er simpelthen så flot det paparbejde dine folk har lavet i går. Det er på alle måder super håndværk der er lavet, det må i meget gerne citerer mig for…”, Anders Sunke, Sunke Arkitekter.

"Tak for hurtig udrykning og reparation. Samtidig en rigtig sød og rar tagmand, som kom og ordnede vores tag...", Privatkunde på Thurø.

"Det færdige resultat overstiger mine forventninger. Taget har flot farve og struktur, vindue og hætter er flot rammet ind. Afdækning til naboer giver et samlet godt helhedsindtryk. Stor respekt og meget ros til Hans Peter og Christian for veludført arbejde, ansvarsfuldhed og fleksibilitet. Virkelig gode repræsentanter for firmaet og faget, pas godt på dem, dem kan I være stolte af. Også tak til Jacob for godt gennemarbejdet tilbud og svar på spørgsmål", Birthe Hansen, Fredericia.

"Endnu en gang tak for Jeres effektive arbejde som fra haveniveau ser fint ud. Desværre giver min højdeskræk ikke mulighed for at se det færdige arbejde oppe fra taget. Jeg oplevede Jeres tilgang til opgaven som meget professionel og stoler på at resultatet også er tilfredsstillende. Også tak til snedkerfirmaet som har gjort et flot stykke arbejde med tagrenderne. Og, tak for at du så hurtigt kunne skaffe mig en maler, som nåede at blive færdig før stilladset, blev fjernet." Eva Jursic, Gentofte

"Tak for det - og meget taknemmelig - det er i sandhed kvalitet for pengene!!! , Mvh Flemming, Vig"