Ryslinge Tagdækning

Historie

Ryslinge Tagdækning blev grundlagt tilbage i 1975 af Holger Poulsen. Siden start var Holgers hustru, Kirsten, med i virksomheden. Sammen udgjorde de et stærkt makkerpar.

Takket være hårdt arbejde, høj kvalitetsbevidsthed og evnen til at følge med tidens udvikling drev de i over 40 år en sund tagdækningsvirksomhed.

I 2011 var der behov for ekstra kræfter for at fortsætte udviklingen og sønnen Johnny tiltrådte i firmaet som administrerende direktør og overtog som 2. generation sidenhen virksomheden i januar 2015.

Ejerkredsen udvides ved udgangen af 2021, hvor Entreprisechef Lars Rosenlyst Rasmussen træder ind i ejerkredsen af Ryslinge Tagdækning A/S, og dermed indgår som medejer af virksomheden sammen med Johnny Poulsen.  Ambitionen er at fremtidssikre virksomheden og samtidig stadfæste vores position på markedet som en erfaren, kundeorienteret og kvalitetsbevidst spiller i tagbranchen.

Med udgangspunkt i de samme værdier som hidtil, er virksomheden styrket til fornyet vækst og medarbejderstaben tæller ca. 30 ansatte (2023).

Lars Rosenlyst Rasmussen og Johnny Poulsen

Far og søn - Holger og Johnny Poulsen