Ryslinge Tagdækning

Om os

Vores kunder skal mærke vi er til - for dem

Ryslinge Tagdækning blev startet tilbage i 1975 af grundlægger Holger Poulsen og har således eksisteret i mere end 48 år. Alle dage har vi haft højeste fokus på at sikre vores kunder den bedste tagløsning.

Virksomheden drives og ejes idag af Johnny Poulsen (2. generation), som fører de stolte familieværdier videre.

Vi er stolte af vores fag og det arbejde vi leverer. God rådgivning og professionel sparring er derfor en væsentlig del af vores tilgang til nye tagprojekter. Vores kunder skal mærke, at vi er der for dem - som en ligeværdig samarbejdspartner.

Kåret som Gazelle 4 år i træk

Der har været fart på i virksomheden og væksten er fuldt med. I perioden 2014-2017 blev virksomheden kåret som Gazelle ikke mindre end 4 år i træk.

Den Gyldne Spartel
- Årets tagentreprenør hele 3 gange

Udvalgt blandt 35 tagentreprenører i Danmark har Ryslinge Tagdækning hele 3 gange fået overrakt ’Den Gyldne Spartel’. Prisen som ’Årets Tæt Tag Danmark tagdækker’ tildeles af Tæt Tag Danmark. Ryslinge Tagdækning blev valgt fordi firmaet, med stor entusiasme og kvalitetsbevidsthed, yder sine kunder en meget høj service. Spartlen er symbolet på et af de værktøjer der benyttes når man anvender Derbigum.

Andre kåringer og nomieringer

2021: Nomineret til Årets Ejerleder 2021 Fyn              (PwC, Nykredit ErhvervsBank, Dansk Erhverv og Finans)

2019: EY Entrepreneur of the Year 2019

2017: Årets Virksomhed (Faaborg-Midtfyns Erhvervsråd)

2014: Årets Virksomhed (Midtfyns Erhvervsforening)

4 år i træk...Stolte medarbejdere til Gazelle kåring i Odense, nov. 2017 Hele 3 gange har virksomheden modtaget prisen 'Den gyldne spartel'