Ryslinge Tagdækning

Erhverv

Hos Ryslinge Tagdækning giver vi en ærlig og åben dialog, for at give jer det bedste overblik over tagets tilstand. Vi leverer en bred pallette inden for tagdækning både til jer der står med et utæt tag eller trænger til et nyt. Det er enormt vigtigt at vedligeholde dit bygningstag, så du kan undgå skader, og måske et nyt tag.

Vi istandsætter og reparerer dit tag med fokus på en pålidelig rådgivning i høj kvalitet. Udover at tilbyde et tageftersyn eller en tagvurdering kan vi give et uforpligtende tilbud på tagpap tag, grønne tage, faldsikring på tage, ovenlys, energioptimering, Derbigum, BMI Icopal og solcelleløsninger.

Professionel og erfaren sparring - på den rare måde

Vi ønsker at gøre en forskel og i et samarbejde med Ryslinge Tagdækning er målet altid at du oplever:

  • Stort engagement - vi lægger tag med hjertet og brænder for det vi laver
  • Godt og ligeværdigt samarbejde med god og brugbar sparring
  • Uanset størrelse af opgave, så er vi på, følger op og informerer dig
  • At der er styr på tingene i hele processen
  • At vi er fleksible, venlige og altid klar til at løse de udfordringer der måtte opstå

Derudover skal kvalitet og pris naturligvis være på plads og som forventet – det er en selvfølge.


Erhverv, Offentlig eller ejendomsadministration

Vi har løst mange opgaver gennem tiden – store som små.

 

Se vores tidligere cases under referencer.  

 

Vi er klar til også at gøre en forskel for dig. 

 

Som specialister i pålægning af tagpap er vi til for dig for at få den bedste tagløsning

Det siger vores kunder om os

”Vi har brugt Ryslinge Tagdækning A/S i forbindelse med vurdering af brandsikkerheden i et eksisterende tag. Der var, fra rådgivende ingeniørs side, stor tvivl om lovligheden i tagkonstruktionen. Ryslinge Tagdækning A/S arbejdede utrolig hurtigt og professionelt og konkluderede på kort tid, at taget var fuldt ud lovligt. Den korrekte rådgivning i denne situation, sparede vores firma for en omkostning i størrelsesordenen omkring kr. 500.000. Så ønsker du en seriøst og pålidelig rådgivning, er Ryslinge Tagdækning A/S meget kompetente og kan varmt anbefales herfra!”
Hans Chr. Kjær, N. Kjær Bilcentret A/S.

-----

"Min erfaring med Ryslinge Tagdækning A/S er en entreprenør der sætter tid og kvalitet højt og prioriterer at tilfredsstille deres kunder. Jeg har arbejdet sammen med firmaet igennem 2 år og bygget et godt samarbejde op med firmaet. Jeg har til dato ikke været udsat for, at de ikke har overholdt en aftale eller overskredet en tidsplan. De er gode til at være på forkant med projekterne og har blik for at tage tingene i opløbet inden det bliver et reelt problem ift. tidsperspektiv og økonomi. Det er en dygtig og professionel entreprenør som man kan stole på udføre et stykke arbejde med kvaliteten i orden og udført til tiden. Jeg vil til enhver tid anvende dem igen, da det er til dato den bedste taglægger jeg har arbejdet samme med.", - Projektleder, Kenneth Panum, Newsec Datea A/S

-----

"Super god og hurtig service....som altid ved jer...", Brian Larsen -TES

-----

Silvan Kæden er meget tilfredse med Ryslinge Tagdækning. Vi har været meget glade for samarbejdet, som altid har bygget på en god og direkte dialog. Ryslinge Tagdækning har aktivt hjulpet med at give et godt og ikke mindst kompetent overblik over vores tages stand, og der har været en høj grad af lydhørhed over for Silvans ønsker til rapporteringsform. Vi har sat pris på en ærlig dialog, som har båret præg af høj kvalitet både i udførsel samt i rapportform. Hvilket har gjort det nemt at efterbehandle og følge op. Vi har haft fuldt tillid til, at kun det som var nødvendigt, er blevet anbefalet udbedret’Linda Tranberg, Projekt, Facility & Udviklingschef hos SILVAN