Ryslinge Tagdækning

Nyheder

Stifter sovet stille ind

Fredag 16. oktober 2020

Tagdækkermester og stifter af Ryslinge Tagdækning Holger Poulsen er afgået ved døden. Mandag morgen d. 12. oktober sov han stille ind efter kort tids sygdom.

Holger Poulsen er opvokset i København, hvor han allerede som 17-årig startede sin karriere som tagdækker. I 1973 flyttede Holger med familien til Fyn, hvor han i 1975 grundlagde Ryslinge Tagdækning.  

Siden start var Holgers hustru, Kirsten, med i virksomheden. Sammen udgjorde de et stærkt makkerpar. Takket være hårdt arbejde, høj kvalitetsbevidsthed og evnen til at følge med tidens udvikling drev de i over 40 år en sund og anerkendt tagdækningsvirksomhed, som i 2015 blev overdraget til sønnen Johnny, som i dag driver firmaet videre i hans ånd om fokus på kvalitet og fælles værdier som stolthed, ligeværdighed og samarbejde.  

Holger arbejdede selv med på taget helt frem til 2008 og var kendt som ’Tagdækkeren med cerutten i munden'. Igennem tiden har han været langt omkring og den sidste tid blev også flittigt brugt til at mindes alle de mange tage, veje og gode som sjove bekendtskaber han og Kirsten har været i berøring med i deres fælles arbejdsliv.

Familien er dybt taknemmelig for alle de hilsner og mange besøg fra familie, venner, naboer og tidligere samarbejdspartnere, som Holger har fået med i de seneste måneder. Det betød umådeligt meget for ham og har varmet i en svær tid.

Der tages afsked med Holger lørdag d. 17. oktober fra Kværndrup Kirke. Grundet corona er højtideligheden kun for inviterede.

Ære være hans minde.

(Privatfoto: Billede af Holger Poulsen og sønnen Johnny Poulsen tilbage i 2011)