Ryslinge Tagdækning

Nyheder

Erhvervsrygsækken i FMK

Onsdag 26. februar 2020

Tommestokken kom flittigt i brug, da vi i dag havde besøg af spørgelystne elever fra 5. kl. på Tre Ege Skolen i Kværndrup i Faaborg-Midtfyn Kommune, som lige nu er i gang med Erhvervsrygsækken - et spændende og ret så enestående projekt mellem kommunen, de lokale skoler og erhvervslivet.

Eleverne blev under besøget klogere på hvad det vil sige at arbejde med tagdækning og ikke mindst hvordan vi anvender matematikken i hverdagen. Vi talte om areal-beregning af et tag, hældning, m2, mm/cm/m, materialevalg, priser/moms, samt uddannelser i vores virksomhed.

Spørgelysten var stor og begejstringen var ikke til at tage fejl af da indehaver Johnny Poulsen tændte for brænderen og viste hvordan underpap og overpap svejses sammen, godt hjulpet på vej af en af eleverne med trykhjulet, for at sikre en flot samling.

Det var en rigtig god og lærerig formiddag - ikke mindst for os - og eleverne synes heldigvis da også alle det havde været en ‘grineren oplevelse’. De fik en masse info med herfra, som de så skal hjem og arbejde videre med på klassen i næste uge. Vi havde i alle tilfælde en positiv fornemmelse af at eleverne efter dagens besøg kunne se lidt mere mening med at skulle ‘regne den ud’.

Erhvervsrygsækken i FMK er helt klart kommet for at blive !!!

Lyst til at vide mere - klik her