Ryslinge Tagdækning

Nyheder

Anbefaling fra privatkunde

Torsdag 21. marts 2019

Forleden modtog vi denne dejlige hilsen og tilbagemelding fra Birthe Hansen i Fredericia, hvor vi netop har udført en listedækning ovenpå det eksisterende tag af eternitskifer.

I hendes hilsen stod "Det færdige resultat overstiger mine forventninger. Taget har flot farve og struktur, vindue og hætter er flot rammet ind. Afdækning til naboer giver et samlet godt helhedsindtryk. Stor respekt og meget ros til Hans Peter og Christian for veludført arbejde, ansvarsfuldhed og fleksibilitet. Virkelig gode repræsentanter for firmaet og faget, pas godt på dem, dem kan I være stolte af. Også tak til Jacob for godt gennemarbejdet tilbud og svar på spørgsmål."

Det er da en anbefaling som er til at tage og føle på - og vi er dybt taknemmelig for at Birthe har taget sig tid til at sende os denne positive tilbagemelding.

På billederne ses efter vi har pålagt tagpap 'Icopal Top 500 P kulsort' som listedækning ovenpå eternitskifer samt flot kantafslutning ind mod nabo. Et samlet resultat af vores stærke værdier Stolthed-Ligeværdighed-Samarbejde !