Ryslinge Tagdækning

Få et tagtjek og forlæng dit tags levetid

Vi udfører professionel tagrens, tagrenovering og tageftersyn på Fyn og i resten af Danmark.

Vejr og vind kan over tid slide på dit tag. Løvfald og andet smuds som lander på taget, kan forårsage tilstoppede brønde og vandansamlinger, der kan skade dit tag. Med tageftersyn fra Ryslinge Tagdækning, forlænger du dit tags levetid samtidig med, at dit tag igen bliver pænt at se på.

Forlæng dit tags levetid med et årligt tagtjek

Med et årligt tageftersyn kan du forlænge dit tags levetid væsentligt. Vi er lokaliseret på Midtfyn, hvilket giver os mulighed for at tilbyde dig eftersyn og service af dit tag, uanset hvor i landet du befinder dig. Vi har kunder både i Odense, København, Århus, Fredericia og Aalborg. Vores tagservice er både hurtig og effektiv.

Nyt tag eller tageftersyn på det gamle?

Det er ofte en god investering at forebygge tagproblemer i stedet for at renovere, når der er opstået skader. Hos Ryslinge Tagdækning tilbyder vi en serviceaftale på dit tag, så du ikke først opdager problemet, når det regner ind fra oven.

Hos Ryslinge Tagdækning på Fyn hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning, uanset om der er tale om nyt tag eller tageftersyn på det gamle. Det er ikke nogen hemmelighed, at det kan være en dyr fornøjelse at få lagt et nyt tag. Dog vil et nyt tag kunne formindske dit varmeforbrug og behovet for vedligeholdelse, og derfor er et nyt tag ikke så dyrt igen hvis man tænker på de fremtidige besparelser. Så ønsker du en fagmands ekspertise i at give dig den bedste tagservice, så er det os du skal kontakte.

Fordele ved at få foretaget et tagtjek:

  • Forlænger dit tags levetid
  • Holder værdien oppe på din bygning og sikrer din investering
  • Skader kan opdages i tide
  • Opretholdelse af din garanti
  • Din produktion, medarbejdere og kunder forstyrres ikke unødigt af utæt tag.

Modtag tilstands- og levetidsrapport på dit tag

Når vi har været ude og tilse dit tag, modtager du en tilstands- og levetidsrapport på dit tag. Derudover giver vi dig også et budgetoverslag på de eventuelt fundne reparationer til din budgetplanlægning og løbende vedligeholdelsesplan for dine bygninger.

Hvad er prisen for et tagtjek?

Er du på udkig efter en serviceaftale på dit tag, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om en mulig serviceaftale. 

Kontakt os endelig for en snak om en mulig serviceaftale. 

Eksempler på blade, tilstoppede brønde og bevoksning på tagfladen


DU FÅR - levetidsrapport og budgetoverslag

Efter endt eftersyn modtager du en tilstands- og levetidsrapport på dit tag. Derudover giver vi dig også  budgetoverslag på fundne reparationer til din budgetplanlægning og løbende vedligeholdelsesplan for dine bygninger.