Ryslinge Tagdækning

Nyheder

Erhvervspraktikant

Fredag 7. maj 2021

En hilsen fra erhvervspraktikant Maja

Vi har de sidste par dage haft fornøjelsen af at have Maja fra 8.z på Tingagerskolen i Ringe i erhvervspraktik på kontoret. Her en lille hilsen fra hende. 

”Hej, mit navn er Maja og jeg har i denne uge (18) været i praktik hos Ryslinge Tagdækning. Jeg har lært en masse nye ting, som jeg også fortsat kan bruge i skolen.
Jeg synes det mest spændende har været at lave et arbejdskort, komme med ud at se kundens hus og derefter lave et tilbud, som endte med at blive at til en ordre.

Jeg fandt ud af hvor meget det betyder for Ryslinge tagdækning at have et godt arbejdsmiljø på arbejdspladsen, hvilket jeg synes er mega fedt og noget man kan mærke når man er der.

Der er en del ting fra skolen som jeg har kunne bruge, fx. baggrundsviden om regneark og måder at regne ting ud på, hvilket jeg også har fået ny viden omkring.

Det har været en super god oplevelse at komme ud og se hvad man laver i en virksomhed, når man sidder på kontoret.”

En kæmpe fornøjelse at have Maja på besøg

”Maja henvendte sig til os for at høre om hun kunne komme i erhvervspraktik hos os i nogle dage. Vi blev vi først lidt overraskede, da vi jo umiddelbart ikke er så mange på kontoret”, siger Annette Poulsen. ”Det blev dog kun til en kort overvejelse, for vi blev også stolte over, at hun faktisk så vores virksomhed om en reel praktikmulighed, hvor hun kunne blive klogere på at se hvordan vores hverdag er i Ryslinge Tagdækning er”.

Det har været en kæmpe fornøjelse at have Maja til at hjælpe os de sidste par dage. Hun har gået fokuseret og skarpt til opgaven, og har været meget nysgerrig på hvorfor vi gør som vi gør, og også stillet spørgsmål til om noget måske kunne gøres anderledes.

Stor ros til Maja herfra! og vi kun anbefale andre virksomheder at tage imod erhvervspraktikanter, da det giver en masse gode input og forståelse for hvor meget de unge mennesker kan.