Ryslinge Tagdækning

Nyheder

Danish Diversity Awards 2022

Fredag 10. juni 2022

Lige muligheder og mere diversitet er afgørende for udvikling og vækst i landets virksomheder. Derfor skal frontløbere anerkendes og fejres, fordi de kan inspirere andre.

D. 9. juni hædrede DI (Dansk Industri) de nominerede rollemodeller i samarbejde med Goodtalks med den nye pris 'Danish Diversity Awards 2022'.

Johnny Poulsen, indehaver og direktør i Ryslinge Tagdækning A/S var blandt de 3 nominerede i kategorien 'Årets bestyrelsesmedlem' denne særlige aften i Industrien Hus. Det var dog ikke i firmaregi han var nomineret, men derimod i form af sin egenskab som Formand for Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd, hvor der også er fokus på at skabe lige muligheder og mere diversitet.

"Det var helt sikkert en stor aften at være med til denne prisoverrækkelse og jeg er meget stolt over at være nomineret. Med Danish Diversity Award er understreges det vigtige budskab om, at netop diversitet kan bidrage til endnu mere udvikling, nytænkning og vækst ude i virksomhederne og de fælleskaber man befinder sig i, så alt i alt en meget inspirende og dejlig aften", siger Johnny Poulsen.

Se de nomierende her