Ryslinge Tagdækning

Nyheder

Ajour 2022

Onsdag 23. november 2022

Det er grundlæggende for os at have tag over hovedet, lyder mantraet hos Ryslinge Tagdækning. Taget udgør den femte facade og bliver ofte glemt. Man vil gerne have en pæn facade hele vejen rundt om huset, fordi den er synlig for folk, mens taget tit bliver nedprioriteret til trods for, at det skal beskytte resten af bygningen.

Dette budskab skal ud over rampen når Ryslinge Tagdækning A/S igen i år deltager på årets erhvervskonference for Maskinmestre, når Ajour 2022 løber af stablen i Odense Congres Center den 24. – 25. november.

Ajour er mødestedet for maskinmestre og andre med interesse for ledelse og teknologisk innovation, som vil styrke deres professionelle netværk og i det hele taget blive klædt bedre på til fremtidens tekniske og kommercielle udfordringer.

"Årsagen til at vi som specialister indenfor tagdækning med tagpap finder vej til netop sådan en erhvervskonference, er at vi ofte ser at det er folk med maskinmester uddannelsen som i dagligdagen varetager 'den 5. facade', nemlig taget. Det giver derfor god mening at promovere vores virksomhed i den sammenhæng", siger Johnny Poulsen.

Hør om den 5. facade i 'Speakers Lounge'

Vi var med sidste år også og håber på endnu et par udbytterige dage, hvor Johnny Poulsen holder et indlæg omkring 'HUSK den 5. facade' i Speakers Lounge torsdag 24. nov. kl. 15.10-15.30.